Evensterk

de leukste camping voor mensen met honden

De camping is een mooi omsloten en beschut liggend terrein, dat een ongedwongen sfeer uitstraalt, dus geen vast plekken, hekjes of heggetjes. Er zijn 13 stroomaansluitingen.

De camping heeft eenvoudig maar uitstekend sanitair met 2 douches (zonder muntjes of drukknop, maar een heerlijke thermostaatkraan), 2 wastafels, 2 toiletten en een urinoir. Er hangt altijd toiletpapier en er staat handzeep bij de wastafels.

Op het terreintje zijn speeltoestellen voor kinderen zoals een speelhuisje, zandbak, glijbaan, tafeltennistafel, grote trampoline. Voor de honden is er een kruipbuis, een bak met tennisballen en werper, waterbadjes, een uit te zetten slalom parcoursje en nog veel meer. Achter de camping ligt een heerlijk bosje met een groot ven. Voor een klein rondje met de hond of om vanaf hier wandelingen te maken. Vanaf de camping kun je door een hekje lopend van het terrein af en op 200 meter ligt een geweldige zwemplek voor mens en dier.

Op de camping is vanzelfsprekend WiFi, is een bibliotheekje, een koelkast voor algemeen gebruik, een tafeltennis- en voetbal tafel en nog veel meer.

Wij zijn open van begin april tot na de herfstvakantie!    

                tn img 2811        

Copyright Evensterk © 2015. All Rights Reserved.

Deze site maakt gebruik van cookies Waarom cookies?