Evensterk

de leukste camping voor mensen met honden

hondencampingfilmpjeWelkom bij de site van de leukste kleinschalige en gezellige ‘hondencamping’ EVENSTERK. Evensterk staat al 20 jaar bekend om de ongedwongen en gemoedelijke sfeer zowel voor mens als dier. Hier is genoeg plek en aandacht voor mens en dier. Op het terrein zijn, behalve onze eigen honden ook paarden, geiten en kippen aanwezig, in verschillende afgesloten weilanden.

Het is schitterend gelegen in de kop van Drenthe, waar gewandeld, gefietst en paardgereden kan worden. Dus hier geen honden aan een lijntje bij de tent, maar heerlijk spelen op het volledig, voor honden, afgesloten kampeerterrein.

De camping heeft maximaal 15 plaatsen, dus ook de mensen kunnen genieten van de rust en voor kinderen zijn er volop speelmogelijkheden en het Ronostrand is naast de deur. Er bestaat hier ook de mogelijkheid je paard mee te nemen op vakantie en geweldige buitenritten te maken.

Geen verplichte vertrek of aankomsttijd omdat er altijd een dag zit tussen de volgende reservering. Dan kun je lekker in het eigen tempo inpakken en ga je niet met stress naar huis. We zijn open van begin april tot na de herftvakantie!!!!

!! Vanaf 15 juni is het sanitair weer open voor alle gasten. Er is een nieuwe stortplaats voor chemisch toilet gemaakt!! 

Iedereen is vanaf 15 juni weer van harte Welkom!!!

 

Copyright Evensterk © 2015. All Rights Reserved.

Deze site maakt gebruik van cookies Waarom cookies?